Någon annan stans

NU är jag hemma oss linn och joel med emma (hon bor här medans hennes föreldrar är borta) vi tittar på ``extreme home makeover´´ och har väldigt skoj haha. Vi är ensama just nu.

Har inte varit i stallet en men är på väg dit snart när jag ska gå men jag har ingen vidare lusta att gå och mocka nu för jag ska ändå inte rida henne idag. Emma(syrran) är någon annan stans så jag får ta hand om mavve. Jag har inget imot att ta hand om mavve men jag tycker emma(syrran) kan ta sitt j*vla ansvar någon gång!!!!!!! jha  nu ska jag inte gnälla för mycket.

ses 

aaaa....

Jag suger verkligen på att koda, jag har lyckats ta bort menyn så jag fick börja om haha ååååå....

Race i tid

Men hallå var det inte höstlov för ett tag sen, shit vad fort det går.

Nu har jag inte skrivit på ett tag så det har hänt väldigt mycket.
Det har ju varit höstlov. Det skojogaste var nog när jag emma och kajsa red våran ``Halloween´´`ritt. Jag var häxa ,Emma var ett spöke och Kajsa var en pumpa. Ludde(Emmas häst) var jätte rädd för min Hatt så han typ steppa runt hela tiden haha tillslut hoppade Emma va när han hade sprungit ut på vägen ett par gånger, och ledde honom. Senare på kvällen hade vi tänkt gå och spöke men det blev bara jag och Kajsa som gjorde det för emma hällde kokande vatten på sin fot.
Det gick till så här att emma och kajsa frös så mycket att om fötterna att dom bestämde sig för att ta ett for bad. dom kokande upp vatten som dom skulle hälla i det kalla vattnet så det skulle bli varmt mne Emma slant och hällde på sin fot istället haha. HOn har fortfarande jätte ont i foten. haha ne sånt ska man inte skratta åt ! Men jag och Kjasa fick spöka själva.
senare vid ca 22:30 tiden var vi vid Rydet när det kom typ lite fulla ungdommar längs vägen som typ skrek efter oss. Vi skyndade oss in till nästa hus som man som tur va kunde gömma sig bakom. Men dom stog kavar och väntade på oss runt hörnet så vi stannade kvar bakom någons hus i typ en halvtimme. Tillslut var vi säkra på att dom hade gått och då vågade vi oss fram.! dety var lite läskigt

Sen började skolan igen då. Inget förendrat förutom att det va en ny kille i klassen. Han är lika kort som en dvärg fast han inte e en dvärg haha nu var jag dum.

Ikväll då ska mamma och pappa på någon koncert med Ulf Lundell så jag är ensam med Lilasyrran ikväll. Inte vet jga va jag ska hitta på men jag måste nog gå och plugga nu har typ 80 glosor tills imorgon!

RSS 2.0