Tisdag

Jag tror faktiskt att Tisdagar är värsta dagen nu för mig! Förut när jag var mindre så älskade jag Tisadagar för då fick jag alltid rida min dåvarande sköthäst Salvador men men saker ändras ju:p Nu går man till fyra och har typ max en halvtimmes rast, men man ska ju faktiskt inte kalaga, vi  har ju mat på bordet o.s.v.

Vi har börjat (jag) sätta igång The Princess( desiree) igen efter vilan. Hon är verkligen jätte pigg. Men jag longerar lite innan med inspänningstyglar så hon får bocka av sig det värsta. Sen har jag ju ingen sadel för den har inte kommit tillbaka från Ingdams(Sadelmakaren) ännu så det är bara att skritta barbacka hihi lite spännande allt.
Här kommer en liten bild på henne på en clearround för väldigt länge sen. (inte redigerad)



Ne nu ska jag ta en prommis i det fina vädret och sen bli lite avkastad av min alldeles egna katapult(a) haha ses!

opps.....

Nu var det ett tag sen men jag har verkligen inte känt för att använda datorn. Av någon konstig anledning? Men ja det har hänt mycket först och främst har jag varit i fjällen! I underbara Tänndalen lite bilder längre ner. Sen så har det såklart varit plugg plugg och plugg. NU måste jag nog snart börja plugga hehe men shit the same.

Idag var det aktivitets dag. Då är man liksom "ledig" eller inte men man får välja något man får göra under dagen det finns tusen saker att välja på ne men många! Jag hade Beachvolleyboll det va skit skoj. Vi var någons stans i frölunda vid prippsbryggeriet. Det var jätte coolt för hela salen var sandad. Ja det är nog bara jag som är chockad men det var som en jätte stor sandstrand innomhus! Skoj var det. Lite öm i tummarna och armarna e man ju men how bryr sig?Inte jag.

NU har vi äntligen fått sadeln ficksad. Min älskade pappa körde ner till sadelmakeriet i danmark där vi köpte den(bestelde den) Iadgska jag testa den! hoppashoppas attden passar nu annars blirjag Galen Ne men lite tröttpå min kär ponnys rygg. Detär nog mång som har sama problem men hon har liksom jätte bred rygg(jätte jätte) Och erkligen ingen manke.Verkligen bra sadelläge. jA nu ska man ju inte klaga utan tänk positivt!(mitt motto:P) ne nu ska jag plugga ses!

bilder kommer imon typ

RSS 2.0