Tisdag

Igår kväll låg jag och läste i ca sådär 4 timmar så när klockan var ca halv fyra på natten la jag ifrån mig boken och somnade på tre sekunder. Haha. Jag läser Vattenmelonen. Den är jätte bra när man väl kommer in lite i den! LÄs den

Jag vaknade sen kl tio och var skit trött. Jag får nog skylla mig själv.

Sen red jag lektionen

Sen åkte jag och mamma in till göteborg och hämtade ut Götborghorseshow biljetterna. Vi ska gå på Söndagen det är alltid bäst tycker jag. Då får man se världscupen. Vi åkte vidare till Hööks och hade tänkt köpa ett reflextäcke till mavve och ett ländtäcke till Desiree men vi hittade inget. Vi köpte en ny nummerlap istället. Vi drog vidare till svensk ridsport men vi hittade inget där heller. Då ringde kajsa och fråga om jag ville sova med emma och kajsa så nu sitter jag i emmas rum bredvid kajsa. Emma och Kajsa har precis försökt döda varandra men nu är det vapenvila haha. Kajsa överfaller mig nu men ska gå hem till kajsa och hemta hennes grejer.

tja....... 

Ridpass

Idag red jag lektion igen fast bara i en halvtimma. Det gick bra. Hon blev riktigt avslappnad på slutet. Efter lektionen Red jag henne lite i paddocken( I PADDOCKEN ) det gick JÄTTE BRA  hon hoppade bara till ett par gånger. Jag travade och travhoppade ett litet hinder. Hon va jätte duktig!

Snart dags.....

Jag vaknade idag tidigt för att släppa ut hästarna allt gick jätte bra tills jag skulle öppna Mavves boxdörr. Den satt helt fast och jag fick inte ut den där saken som sitter i väggen. Jag ringde efter förstärkning( mamma) som fick komma med skruvmejsel och allt, till slut fick vi upp hans dörr men det tog ett tag!

Sen red jag ju lektion och allt det där.

Nu är det exakt 1timma och 15 min till Jennys fest. Ska bli jätte sköj. Tror jag ska ha på mig nya kjolen.
Hoppas Emma kommer snart så vi hinner. Pappa lova köra oss(äntligen första gången i år tror jag haha)

Titta på någon simpsons halloween special förut. Dom är ju inte helt kloka haha. Fast jag älskar ju den där lilla Maggie hon är ju för go.

Mavve

Emma red idag. Jag tror det gick bra faktiskt men jag såg inte hela lektionen

Ridpass

Red Lektion på Desiree idag för charlotte. Vi gjorde lite allt möjligt men mest övningar som gör att jag ska ha kontroll. Sen galloperade vi mycket också. I höger varv gick det helt ok men i vänster drog hon bara iväg med mig haha som vanligt alltså!
Sen hoppade vi också lite små studs. Det gick riktigt bra förutom att hon hela tiden skulle dra iväg mot hindrena. En gång vek hon av men det va för att jag inte koncentrerade mig ordentligt va ju lit e trött på grund av förkylningen. Vi red i ca en timme och hon var drypande svett efter det! Hon behöver klippas men då kommer hon ju att bli helt galen haha. Vi väntar nog lite med det!

Maverick

Emma red Mavve idag


Ridpass

Idag red jag Desiree en timma i manegen lite mer en vad jag hade tänkt mig kanske men aja

Det gick inte så bra hon var ju så pigg i början och ville inte riktigt göra som jag sa(ovanligt) men jag hoppade över lite bommar och cavalletti det gick jätte bra eller a hon rusade inte mot hindrena och så men det blev lite hur som helst med vägarna. Imorgon är det charlotte lektion hoppas jag får mycket hjälp då !!!

E.M

Har varit i kungsbacka med Kajsa och Emma. Vi köpte ju då present åt Jenny. Det blev en burk med en massa skojiga saker i. Hoppas hon gillar det. Sen åt vi på McDonalds och shoppade lite åt oss själva. Jag hittade en jätte snygg tyll kjol på ginatricot som jag köpte.

Emma och Kajsa kommer ikväll till mig och sover här. Vi ska slinga håret på Emma(det får vi ju se hur det går haha) Men först ska  jag hem till emma och äta taco när dom kommer tillbaka från stallet ,dom är nog tillbaka snart(hoppas jag)
 
Mamma blev lite sur på mig när hon hörde att emma och kajsa skulle sova här. Jag har ju varit sjuk(eller är sjuk)
Längtar tills på fredag(hallowwen ritten då hahahahahaha)

Hej då ses imon

Söndag och sjuk

Har typ inte sovit i natt. Det bara rinner ur min näsa. Ska ju till Kungsbacka i dag med Kajsa och Emma och köpa något till Jenny, hoppas jag orkar (haha).

Det regnar som bara den, typ öser ner hela tiden. Man blir på så väldigt bra humör då : )  : (

Nu har alla vaknat så snart blir det frukost skriver mer i eftermiddag

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0