Betyg

eftersom det ändå bara är jenni emma kajsa som kanske läser här får jag väl säga HEj jenni kajsa emma! haha

Fick precis mitt betyg och är as nöjd. Man kan ju inte få mvg i så mycket första terminen i 8 men jag har fått det i dom ämnena som et går! haha jag hade 1 G 10 VG och 3 MVG1:D

Ladda upp bilder från London när jag kommer hem från stan för nu ska jag åka in och köpa julklappar i sista minuten sådär ni vet som alla smarton gör hehe:D

Pulka!! :D

tjoho! tbx igen! haha har precis kommit tilbaka till kajsa efter att ha dratt varandra på pulkor till mig! haha. Sen blev det snöbollskrig också blev nästan kvävd ahha. Men det är faktiskt 2 dm snö ute! Det är sjukt mycket för att vara svenska västkusten! 

Men nu sak jag skriva inlägget jag försökte med förut! Jag har precis kommit hem från London faktiskt! Jag var där med familjen i 4 dagar och hade skitskoj! London är verkligen en hel go stad. Alla är hursomhelst och klär sig hur som helst! MEn ingen bryr sig för alla ser ju ut så plus att det är människor från hela världen där! Det är nog minst englesmänn där faktiskt! Vi hade fullt upp hela dagarna trots det hann vi inte med allt ändå! Vi gjorde alla sånna turistsaker som towern big ben m.msen var vi och shoppade ch gick runt!

Det var kallt! typ -2 grader hela tiden och det är kalllt för att var england! En lite skojig sak var det att det blev snö''kaos''. Det kom  1dm snö och det var på nyheterna och ja helt kaos.... Det var iförsig en olycka i englands tunnel som ni säkert hört! Men det skojigaste var det att dom visade raffinerande blider från någons träddgård och det såg precis ut som min trädgård på vintern!?!:DMen jag får visa bilderna en annan dag för jag sitter ju som sagt på kajsa dator.

Nu sak jag dra iväg med mupparna igen sak försöka få med JEnni till Dammen men hon är rädd för pedofiler....puh... hon säger själv att hon har sätt alldeles för många skräckfiömer det senaste!

Ha re gött//sanna

jag

bjuder på den!haha:P

misslyckat

Denna datron har damp (eller kanske jag)för jag har skrivit detta inlägget typ 2 gånger nu så ja jag ger upp! Min ''kompisar'' (muppar) är helt sockerpåvärkade så jag får nu berätta vad jag har haft för mig senare medans jag har varit''borta'' så hörs snart! visar blider från min London resa också snart!


Hoppsan....

nu var det ju ett tag sen jag äns logga in här! bara för att alla mina muppar har börjat med detta nöja ska jag nog ta och hålla på lite över jullovet! haha nu får i se vad jag kommer på!

http://www.youtube.com/watch?v=x_dtMln5JXI

 

ahah MIN humor!


RSS 2.0