sov not!

phu skoj kväll igår (och idag) Som sagt kom typ alla och sov här inatt eller vi tittade på film, flumfota, och locka håret på varandra haha. Skoj var det iallafall (som alltid)

Medans jag väntade på alla andra var jag med Kajsa och titta på Wipeout. Hel vrickat programm men jag skulle nog vilja vara med !

Det blev ändå lite könstigt för Emma och Jenni var tvungna och äta hemma så dom mötte upp varandra och åkte å hyrde film. Blev ingen skräckfilm för dom sa att det var samma tant som var där förra gången (läs inlägget under!) Det blev school of Rock. Jätte dålig och jätte konstig men lite skojig ändå!
Kajsa åt med mig och min mam å papa. Sen blev det godis frossa för alla hade typ köpt godis (hade lite ont i magen sen vid 1 tiden hehe)

hälften typ av allt

Någonstans där knäckte någon ideen att vi skulle locka, platta och krusa håret på varandra! (ja...) Mitt blev platt Jennis krusat( tog oss en halvtimme!!) emmas lockar och kajsas ett försök till att platta det!

inget slarv här inte

Sen när vi gjorde ett försök till att sova prata vi istället om hur man skulle flörta?! HUr  f*n gör man igentligen! Aja blev inget seriöst, prata mest om när är Emma gjorde sin ``vifta på håret´´ grej och ramla in i en buske!!

Sol

NU sitter nyttiga jag och dricker en hel flaska påska must hehe. Men det är ju fredag så då e det lördag imon......haha

Ikväll kommer brudarna och ska sova här. Of course blir det skräckis( Fast förra gången dom skulle hyra skräckfilm, var ej med, men då behövde dom ringa Kajsas mamma som skulle prata med tanten i disken fast det var lång kö, ni kan ju förestella er hur pinsamt det måste varit hihi tur jag ej var med! Men dennagånege ska Kajsas storebror få hyra åt oss , han e 22! hihi) Antaglien kommer jag inte att sova något inatt haha.


sitter just nu på balkongen och läser ( och blir lite röd hihi)
ja jag vet men jag hade ingen annan bok att läsa haha


nästan helt osminkad idag!( only lite mascara) blev tvungen att gå in och ta bilden för så starkt ljus ute:)

Fjortis eller bara wannabe vuxen?

Alltså en sak bara Vad är en Fjortis? Jag tycker det är ett pubertets freak (som mig alltså hehe)som söker otroligt mycket uppmärksamhet. Därav t.ex. sminkningen! Eller att gå runt och skrika hela tiden! typ. Men min pappa tycker det är en tonåring som försöker vara vuxen?! JA ett stort problem ( vad är en fjortis), men jag tycker nästan att nu förtiden är att  vara ``fjortis´´ som en klädstil ( som t.ex punkare?)   Men hallå det är ju faktiskt inget negativt med att vara fjortis! (nu hade det ju varit skojigare om jag varit en rå sminkad fjortis som ville försvara mig, men men )  det är ju som sakt bara en slags stil. Även fast det finns dom som är riktiga bitches, men jag menar verkligen inte alla!  så go go alla som är lite ``egna´´ fjortisar!!!          




NU ska jag gå till stallet för att ta in pållarna och ge lite mat.
Har jag sakt att jag kom två på min först dressyrtävlingen men Dess i söndags?

Google <3

Vem klara sig utan Google? INte jag iallafall haha. Men det är ju så att alltid när man t.ex. inte kommer ihåg en hemside adress eller behöver hitta någon stans här i världen eller bara översätta en text går men till google! G*d bevare google skaparna! haha

                                                         

Annars idag så har jag bara varit i skolan typ 2 timmar! Jätte skönt! Åsså bakade vi äppelpaj på franskan. Blev lite väl sockrig (mådde nästan ialla efteråt ) men pajdegen blev jätte god (knådad av mig! hehe) ska dra till stallet nu för jag har Dressyrlektion. Ses...

Onödiga bloggar?!

Alltså en sak jag tänkte lite på sådär bara...
 HUR orkar man göra en hel blogg bara för att visa eller trackasera andra bloggare. Jag hittade en blogg igår (som dom flesta antagligen redan har sett) som handlade om ``blondinerna i krig´´ om vem som härmade vem! orkade inte kolla igenom allt ens. Eller alla bloggar som bara är till för att Trackassera Blondinbella! Lite onödigt?! Låt bli att läsa bloggen då om den är så himla dålig då! Visst skrivs det lite konstiga och onödiga saker på dom kändaste bloggarna, men detta är lite överdrivet (tycker jag)  Vad tycker ni?

Annars så har jag verkligen inte orkat skriva här på bloggen annars för har liksom bara koncentrerat mig på att komma in i skol ``takten´´igen. Ni vet plugga, sova och hinna med allt ändå! För jag är alltid jätte dålig på sånt ,sätter mig oftast vid datorn och bara segar å sticker sen till stallet, men så kommer man på att opps man hade ju prov nästa dag o.s.v är expert på att skuta upp allt!

Nu drar jag till stallet men ska plugga lite först (hehe)

Solesken till mig, du kommer med solsken till miieg, har väntat.....

Hemma från skolan nu!  ska ut och sola på en gång för det är så himla skönt väder ute!!!! Vill bli brun (fast jag blir bara röd *hehe*)

Ska åka och träna för charlotte på NHRK istället för hemma idag. Mest bara för att träna lite miljöombyte men sköj ändå

Annars så har jag fördetmesta bloggtorka just nu så det är därför jag inte har varit inne på TVÅ dagar. I'm sorry men jag är vel så lycklig just nu och har inget att klaga på så ja..... ne nu ska jag ut i solen ses!

uppiggande haha

När allt är nera och allt är piss så går man i´n på youtube och tittar på flumfilmer (som t.ex sagan om dom banlysta heeh) Jag har dålig humor jag vet hahah men, jag har humor iallafall!  Bästa klippet för idag ( checka in harrys röst för go)


ja vet texten är lite hmmm..... konstig men jag flabbar ändå ihjäl mig haha eller denna :

Mycket på gång .....

Herre gud vilken dag det var igår. Hade verkligen stressigt schema.

Dan började med att jag ringde Kajsa och undrade vad hon skulle göra (för att slippa promenera med mamma) Som tur vad fick jag rida Donna, eftersom kjasa har både lady och donna så kan jag rida en av dom!, och vi tog en jätte skoj ridtur bort til apelröd och hem grusvägen över kaparen (om någon fattar :P)
 
Sen när vi var tillbaka och skrittade av dom märkte Kajsa att Donna tappat ett benskydd! Vi blev lite oroliga för vi hade ridigt väldigt långt och det skulle ta en bra stund att GÅ hela vägen, och paula (Donnas ägare) är kankse den man inte bråkar med i första taget. Så vi tänkte ge oss iväg med en gång Men då ringde min mamma och sa att jag var tvungen att komma hem och äta. Så jag gjorde i ordning donna och lämnade Kajsa lite snabbt. Så jag slängde i mig mat hemma och stack till stallet och fick stressa där med för jag skulle in och klippa mig vid fyra! Aja vi komm iallafal iväg i tid till salongen, det var det ända som blev lyckat (f örutom mitt hår som jag absolut inte blev nöjd med)

När jag kom hem var det planerat att jag skulle bada Desiree så att hon blev fin tills idag (tävlingen) Det gjorde kajsa och jag och hon blev rikrigt ljus och fin!
 
Desiree med en efter badet

Sen så tog vi vår promenad och letade efter benskyddet och det tog sin lilla tid för vi red inte en så kort runda (hehe) efter den långa( nu var kl ca 8:30) promenad så hade vi ändå inte hittat det. Vi misstänker att hon trampat av sig det i leran och det har sjunkigt ner (långt) Så nu vet vi inte alls vad vi ska göra och hur ska vi säga det till Paula. Allt låter lite mycket kanske för ett benskydd men jag hade liksom lånat Donna och hon är ju inte min!

Senare så lungnade vi oss ändå och Kajsa följde med mig hem och så hade vi något  slags påskmys med påskgodig påskmust och hönökaka. Vi tittade på Hjälp jag är med i en japansk tv-shom( somm var en kopia av det amerikanska programmet) men det var skoj! Sen tittad evi på benknäckargänget-krossa dom. Alltså den låter kanske inte som en skojig film men jag skrattade hela tiden! Det var ett väldigt typiskt amerikanskt slut men jag tyckte ändå den var bra ( eller lite konstig men ändå)

Nu sak jag gå upp till satllet och börja fixsa iordning desiree. Jag ska på Tävling senare idag så nu sak jag ta på mig vitt vitt vitt och kavaj fast jag kommer nog inte ha den på hela tiden:P ne nu måste jag dra hinner kanske blogga ikväll ses

Stressigt

Gud förlåt alla men jag har verkligen inte hunnit blogga idag :( det har hänt så himla mycket uppdaterar imon :P

s egt.....

Precis vaknat :P haha. Sitter och tittar på skräp tv ( eller vad man ska kalla det)Fick panik i morse för jag visste inte vilken dag det var (haha) Jag trodda först det var onsdag sen tisadag o.s.v. och så höll jag på i en kvart tills jag hittade min kära allmenacka och såg att det var torsdag. Vilka saker man stressar upp sig för nuförtiden hihi (känner ni igen er?)

Uppdaterar under dagen sen för har inget kul att skriva om och orkar inte skriva om några "tankar". Så nu sak jag äta frukost bye bye

Noter+kyrkan=HJÄLP?!

Nu har noterna från kyrkan kommit (ska spela där på annandagen) Redan nervös, för att spela i kyrkan känns så himla seriöst! Ja alltså allt måste ju vara perfekt liksom. För när man kommer dit är förväntat verkligen stor. Folk tror väl eftersom vi spelar i kyrkan är vi super duktiga och typ proffs så tänk om jag spelar fel( eller överdriver jag lite nu?) aja jag är ju inte själv, två andra skulle också spela med mig.



Måste skriva om dom lite för det var en himla svår tonart, så det ska jag ägna mig åt nu (väldigt skoj     not)

                                                                                                                                                                                                                           

Vad många som besökt mig idag!
Himla lycklig blir jag då! Älskar alla (men en liten kommentar skulle sitt fint!)

nu ska jag äta ses

Shoppa

Idag har jag varit i Göteborg och shoppat med mammis! Köpte ett par skitcoola (chockråsa) knästrumpor från Calvien Klein Jätte coola!!!!! Å så köpe jag en lång jacka typ från Newhouse. den var verkligen snyggaste!  Älskar den redan!
bild kommer sen :p

Jag har nog parantes och utroppteckens sjukan. Skriver det verkligen hela tiden! (där igen haha :P) ( ne nu får jag ge mig hihi)okej lite konstigt men aja haha :P

Rida rida rida 4-ever :P haha



Idag kände jag mig verkligen mycket bättre så jag har varit i stallet verkligen hela dan! Fast inte samma stall :P Var på Ranagården och red ut på Donna med kajsa alldeles nyss. vi red ridvägen, Jätteskoj. Det blev ganska mycket race i backarna haha :P . Å i morse red jag min lille (store) polle. Hon var jättesnäll. Inga försök till att slänga av mig :) Har ju precis börjat sätta igång henne så hon är lite pigg, men mest är hon bara lite krånglig och vill intehaha. Jätte synd att sadeln inte kunde komma tidigare för nu missar jag svante-träningen igen :(! Men på fredag ska jag iallafall tävla. Ska bli sköj! Jag ska bara rida en L:B, och bara för tränings skull så jag kommer antagligen inte sattsa fullt eftersom hon är ganska ny igångsatt.

Bilderna är från ridturen och på kajsa och hennes systemkamera (som e bra! hah:P)

Godmorgon

Har precis vaknat! Var jätteskönt att sova lite mer än 8 timmar. Det är nog därför jag varit sjuk så ofta senaste tiden jag sover för lite. Det är ju faktiskt så att jag som är 14 behöver sova mer en någon som är typ 8-10 år, faktiskt för vi håller ju på och utvecklas och allt det där. Så sova 10 timmar varje natt håller en frisk!

Idag kommer sadeln. Jippieee. Har ju skrittat barbacka ett tag så jag kan nog trava en liten sväng ändå! Men jag fick veta en värsta bra sak från anna attvik (har stallet som jag står i) att man ska sätta igång hästen lika länge som den har vilat! Väldigt bra tipps!

ses....

Sötisen

Det finns en jätte skojig online sida som heter picnik.com där man kan redigera bilder och det är vad jag har gjort för det mesta idag! här är bara några:
Jätte bar bilder på Desiree har jag inte för jag har liksom inte orkat fota seriöst men det kommer nog.....

den här är lite lång men aja   hare bra nu sak lägga mig tidigt ikväll så jag orkar imon godnatt

Påskpynt

Nu har vi påskpyntat hemma. Inte så jätte mycket saker men lite! Det blir ju lite påskigt ändå  här är lite hur det ser ut:Jag älskar verkligen att plocka fram allt pynt men sen liksom att plocka undan är liksom inte min starka sida (haha)

Utsläpp

Har precis varit och släppt ut häsatrna. Har stallhelg just nu så du måste man göra allt t.ex. fodra släppaut städa m.m
Men det är väldigt tur det är rullande så man har ju inte varje helg!

Skulle ha ridigt med Kajsa i dag, på Donna för emma och jenni är i fjällen så dom dagarna Kajsa har Lady också har jag Donna men idag måste jag stå över för jag mår fortfarande inte riktigt bra. Fast är jag hemma idag blir jag nog tillräckligt bra för att vara ute hela påsken! å det är ju bra för Kajsa har fått en systemkamera så den kanke man får pröva? hihi

Frukost dags nu ska äta min pappas underbara bröd som han bakat helt själv. Det är något finskt rågbröd som faktiskt är riktigt gott. Jag är ingentligen inget fan av rågbröd men detta är faktiskt riktigt gott (och nyttigt!)   Tjenixen


Sjuk.....

Är fortfarande väldigt krasslig. Ont i halsen och sånt fast ingen feber! Jag som vill ut och springa =( men det ska jag göra när jag blir frisk igen! Brukar gå på Fridkis och svettis också. Det är verkligen jätte skoj. Brukar vara på Spinning.

Nu kommer min sadel på måndag. det har verklugen varit jätte krongligt med den för tillverkaren bara krånglar till det. Först var den 2 veckor sen. Sen var det fel mått 2 gånger så dom var tvungna att ta tillbaka den och då blev det fördjöjt då också. Grrrrr lite sur på dom nu för jag vill verkligen börja sätt igån Deiree nu (ordentligt och inte bara skritta barbacka. Aja så är det ju om man köper en häst med dåligt sadelläge och ingen manke. Hihi

Ska glassa framför tv:n nu, ses

Headern

Äntligen. Jag klurade ut det där med headern. Tog ett tag men jag var inne på "designa din blogg" och fick mycket hjälp där men hyfsat mycke fick man sköta själv. Stolt ellefall! haha

RSS 2.0